Hvem er Zzzero?

 

Virksomheden er en danskejet virksomhed, som blev stiftet af teknologiudviklerne, ledelsen, EnergiMidt A/S samt Østjysk Innovation A/S.  Vores udvikling foregår i Danmark. De fleste underleverandører er danske og vores produktionsproces samt kvalitetskontrol er styret og kontrolleret af dansk ekspertise.
 
Vi har mere end 25 års kompetencer og erfaringer med konstruktion af elektronik, implementering, test og godkendelser, dokumentation samt produktion.
 
Vores produkter har alle nødvendige godkendelser og opfylder dine krav. Vores samarbejdspartnere og underleverandører lever op til alle nødvendige certificeringer og godkendelser.


 

Hvad siges der om os – og hvad har vi opnået?

Energibesparelser og globale perspektiver er altid interessante emner. Derfor har ZZzero opnået en del medie bevågenhed – specielt på baggrund af en spændende teknologi og et stort globalt potentiale.
 
I 2013 blev virksomheden tildelt innovationsprisen ”Tornadostorm” i Danmark af Ministeriet for Forskning, innovation og videregående uddannelser samt Rådet for Teknologi og  Innovation. Prisen blev uddelt på baggrund af ZZzeros teknologiske perspektiver: elimenering af Standby strøm globalt og dermed mindskelse af CO2 udslip :”ZZzero gør det nemt for forbrugeren at ændre sine vaner, hvorved man har mulighed for at spare tusindvis af kroner om året. (Teknoogien) Zero er derfor et fremragende eksempel på en energiteknologi, som er brugernær, konkurrencedygtig, energieffektiv, alt imens den imødekommer fremtidens energibehov og miljøkrav”.
 
I 2012 udvalgtes ZZzero til væksprogrammet ”Cleantech Partnerskab”, og vandt programmet. Programmet tilbydes de mest spændende, nye Danske Clean-Tech virksomheder, som egner sig til at skabe eksport og som har et vækstpotentiale for Danmark. Programmets formål var endvidere at skabe forbindelse mellem virksomhedsdeltagerne og større virksomheder for samarbejde og kommercielle synergier.
ZZzero vandt programmet og udvalgtes herefter til præsentation for Springboard i Sillicon Valley, USA. Virksomheden og teknologien fik megen interesse samt konkrete kontakter.
 

I 2011 udvalgtes virksomheden til deltagelse i vækstprogrammet ”Accelerace”, og vandt programmet. Programmet har til formål via primært udenlandske videnskapaciteter, at klargøre virksomheden til at synliggøre det kommercielle potentiale overfor investorer og samarbejdspartnere nationalt og internationalt. Venturekapital bedømmer ligeledes virksomhedens potentiale og muligheder.
 
 
 
 


Vil du vide mere - og har du lyst til at få gode råd en gang imellem?Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her - du kan til enhvertid melde dig fra, det lover vi!